Huis HESM-nummer 8 te Hoofddorp staat te koop

31 januari 2011

De advertentie op Funda van IJweg 864. Nog een paar foto's van huis nummer 8 en omgeving.

tekst van Funda
Schitterend gelegen karakteristiek en momumentaal LANDHUIS (voormalig stationsgebouw) met aangebouwde kantoor-/praktijkruimte in het groene hart van de Haarlemmermeer. Fraai gesitueerd aan de rand van de villawijk Vrijschot-Noord met vrij uitzicht over de landerijen en de historische Geniedijk. De landerijen worden komende jaren omgezet in recreatiegebied met veel groen, wandelpaden en ruiterpaden.
In de directe nabijheid van het Haarlemmermeerse Bos, diverse manege’s, ruiterpaden, tennisvelden, Golfbaan “De Haarlemmermeersche”. Goede verbindingen naar Schiphol, Amsterdam, Heemstede en Haarlem.
Gelegen op 3.282 m˛ eigen grond. De woonoppervlakte is circa 300 m˛. In 2000/2002 is het volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is te bereiken via een oprijlaan en ligt circa 100 meter van de weg af.

INDELING
BEGANE GROND: entree/hal, gardeobe, toilet, luxe keuken met inbouwapparatuur en natuurstenen vloer met vloerverwarming, royale woon-/eetkamer met fraaie zandstenen schouw, visgraat gelegde parketvloer en openslaande deuren naar het terras met zuidligging en uitzicht op de Geniedijk, bijkeuken en royale garage, bijkeuken en kantoor-/praktijkruimte (ca. 30 m˛) met airco.

1e VERDIEPING: overloop, 4 slaapkamers, moderne badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet, 2e badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, vaste trap naar...

2e VERDIEPING: open zolderruimte.

* Kantoorruimte en woning zijn separaat verwarmd (2 CV ketels).
* Centraal stofzuigersysteem in de woning.
* Vloerverwarming begane grond, voorbereid als hoofdverwarming.
* Beide badkamers zijn v.v. vloerverwarming.
* Fraai aangelegde siertuin met vijver en aan de voorzijde mogelijkheid om bijvoorbeeld paarden te houden o.i.d. (afmetingen ca. 20 x 70 meter).
* Buitenberging en houthok in de tuin.
* Woning is v.v. dubbele beglazing, dak- en gevelisolatie.

Aanvaarding: in overleg.
IJweg 864
2131 LT Hoofddorp

€ 1.195.000 k.k.